Szerdai tutitár

Eseménydús szerda

Nápolyban érdekes meccsre van kilátás, amelyen mindkét fél betalálhat. Hannoverben a hazai csapat továbbjutását várjuk.
 
 

Szerdai tutitár

Eseménydús szerda

Nápolyban érdekes meccsre van kilátás, amelyen mindkét fél betalálhat. Hannoverben a hazai csapat továbbjutását várjuk.
 
 
 

Szerdai tutitár

Eseménydús szerda

Nápolyban érdekes meccsre van kilátás, amelyen mindkét fél betalálhat. Hannoverben a hazai csapat továbbjutását várjuk.

Napoli-Udinese Mindkét csapat szerez gólt: IGEN!

Rangadót rendeznek a serie A-ban! Szerintünk nagyszerű mérkőzés várható, és meggyőződésünk, hogy mindkét kapu megzördül egyszer!

A "nagycsapatok" árnyékában e két alakulat kiválóan teljesít az idén. Kezdjük elsőként a déliekkel, akik az 5. helyről várják a folytatást. 7 mérkőzésen 11 pontig jutottak Cavaniék, és bizony mostanság kissé szeszélyesen szerepelnek. A San Paolóban 1-1-1 a mérlegük, megverték a Milant, ikszeltek a Firenzével, és meglepetésre kikaptak a Parmától. A hét végén Szardíniára volt hivatalos a brigád, és 0-0-ás eredménnyel térhetett haza.

Kétfrontos küzdelmet vívnak Cannavaróék, ugyanis a BL-ben is érdekelt a társaság, ráadásul eddig nem is áll rosszul a szénájuk. Legutóbb a Bayern látogatott Nápolyba, és 1-1 lett a meccs. Walter Mazzarri nagyszerű kerettel dolgozik együtt, különösen a támadószekció erős. Éppen erre alapozzuk, hogy végre elkapják a fonalat a csatárok, mert eddig ők adósak a gólokkal...

Ha elismerően szóltunk a Napoli teljestíményéről, úgy extra kalaplengetés jár az Udinesének a produkciója miatt. A csíkosak veretlenül vezetik a tabellát (4-3-0), otthon mindenkit elvertek, és még gólt sem kaptak, vendégségben pedig szépen szorgosan hozzák a döntetleneket (1-3-0, Leccében nyertek, Milánóban, Bergamóban és Cagliáriban ikszeltek).

Vasárnap a Novara igyekezett megálljt parancsolni az északiaknak, de nem jártak sikerrel a vendégek, sima 3-0-lal küldték haza őket Francesco Guidolin mester tanítványai. Elől Di Natale elnyűhetetlen, ezúttal is duplázott a támadó.

A zebrák is érdekeltek a nemzetközi porondon: az EL-ben vitézkednek, és szintén esélyesek a továbbjutásra. A bajnokságban pedig cél a BL-t érő helyek valamelyikének megszerzése. Ha így folytatják, nem is tűnik irreálisnak e küldetés...

A mostanában oly gyakori kevés gólos mérkőzés helyett ezúttal élvezetes kilencven perccel számolunk, amelyen a támadófoci dominálhat. Tudjuk persze, hogy ez mostanság nem jellemző a talján élvonalban, de megérzésünkre hagyatkozunk. Szerintünk mindkét fél betalál, sőt, még a +2,5-ös opciót is javasolni merészeljük!

Hannover-Mainz 1!

A Német Kupában a második kört rendezik a héten, és szerintünk a vasárnapi bravúrtól annyira megtáltosodik majd a Hannover, hogy simán továbbjut a Mainz ellenében!

Nézzük, mire is ez a nagy magabiztosság a részünkről! Nos, kezdjük azzal, hogy a hazaiak lényegesen jobban szerepelnek a bajnokságban, mint a vendégek. Ez számszerűsítve annyit jelent, hogy 10 forduló alatt éppen kétszer annyi pontot szereztek, mint riválisuk (18-9). A hazai mérlegük szenzációs (4-2-0, csak éppen a Mainz és a Hertha lopott pontot nála), a formája pedig kissé szeszélyes. Simán kikaptak Abdellaoueék Kölnben, majd legyőzték a bajorokat... Ki érti ezt? No de mindegy, a hazai környezet rengeteget számít, az AWD-Arenában nem mehet senki sem biztosra.

Főleg nem a gyengécske Mainz, amely csak árnyéka korábbi önmagának. Mindössze a 15. 9 egységgel, 1-3-1-es vendégmutatóval (Freiburgban nyert még a nyáron). A formája tragikus, hiszen az első két fordulóban aratott győzelmek óta immár 8 játéknap óta képtelen behúzni a három pontot. Legutóbb Berlinben jártak Ivanschitzék, és értek el borzalmas meccsen 0-0-ás döntetlent.

Az a sanda gyanúnk, hogy a Mainz nem ezen a meccsen táltosodik meg... Hiába szerzett már egyszer egy pontot az idén a piros-fehér alakulat Hannoverben, Mirko Slomka alakulata ezúttal nem ismer majd kegyelmet, és továbbjut a kupában!

Lazio - Catania, Mérkőzésen kiosztott büntetőlapok száma több, mint 4,5 @ 1.72

Labdarúgás: Olasz Serie A 2011/2012
Dátum: 2011-10-26 20:45 CET

Hétközi fordulóval folytatják a csapatok az olasz Serie A küzdelmeit, ma kerül ugyanis megrendezésre a 8. forduló. Meccsemnek a Catania vendégszereplését választottam a római Olimpico stadionban a Lazio ellen, ahol szoros meccset várok és természetesen lapokat.

A Lazio kemény csapat, nem szokásuk a finomkodás. A védelmüket olyan játékosok alkotják, mint: André Dias, Konko vagy épp Diakité. André Dias például már egymaga 4 sárgalapnál jár a szezonban, mellette még jópáran szereztek büntetőlapokat. Piros lapja még meglepő módon nincs a gárdának, de előbb-utóbb az is bekövetkezik.

A vendég pedig a mindig nagy harcos Catania gárdája. No őket sem kell félteni, már ami a szabálytalanságokat illeti: Spolli, Delvecchio, Biagianti és Lanzafame egyáránt 2-2 sárga kártyát gyűjtött be ezidáig, mellettük még páran szereztek hasonló színű lapot. Piros lapot még a Catania csapatának sem mutattak fel a bírók, lehet hogy ez éppen ma törik meg a Lazio ellenében.

A két gárda egyébként szoros meccseket vív egymással, főleg Rómában: tavaly ebben a felállásban 1:1-re végeztek a csapatok, előtte a Catania győzött Rómában 1:0-ra. Legutóbb a Catania láthatta vendégül a Lazio-t, akkor 5 sárgalap került kiosztásra a 4:1-es Lazio győzelemmel végződött meccsen. Most is kemény küzdelemre számítok, emellett pedig sok szabálytalanságra és lapokra is természetesen.

Egy kis magyarázat a tippemhez: az általam választott fogadóirodánál az ügyfélszolgálaton megkérdeztem, mikor lesz sikeres a tippem. A lényeg, hogy a lapok pontozásos rendszerben mennek: 1 sárgalap 1 pontot ér, egy piroslap 2 pontot. Ha valaki a második sárgalap után pirosat kap, akkor az már 2+2, azaz 4 pontnak számít (két pont a két sárgáért és két pont a pirosért). A tippemhez 5 pontot kell elérni, ez pedig a két csapatot elnézve könnyedén sikerülhet.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.