Vasárnapi tutitár

Tovább rogob a Loki?

Pécsen vendég győzelmet, Rómában hazai sikert és gólokat várunk!
 
 

Vasárnapi tutitár

Tovább rogob a Loki?

Pécsen vendég győzelmet, Rómában hazai sikert és gólokat várunk!
 
 
 

Vasárnapi tutitár

Tovább rogob a Loki?

Pécsen vendég győzelmet, Rómában hazai sikert és gólokat várunk!

Roma-Palermo 1! +2,5!

Gólokat és hazai sikert várunk ma délután az Olimpiai stadionban. A farkasok feledtetni akarják a drukkerekkel a múlt heti fiaskót...

Így kapott ki a Róma a múlt héten a Laziótól...

A 7. fordulót rendezik a hét végén a Seria A-ban, és bizony a farkasoknak lenne mit javítaniuk eddigi teljesítményükön. Mert Luis Enrique brigádja mindössze a 12. helyen tanyázik 8 ponttal. Mindent kétszer csináltak Tottiék (2-2-2), és otthon is vegyesen szerepeltek (1-1-1), a Cagliaritól kikapott, a Sienável ikszelt, az Atalantát legyőzték a a fővárosiak. A múlt héten római rangadót buktak el Osvaldóék, méghozzá nem is akármilyen körülmények között. A hajrában a veterán Klose döntötte el a meccset a Lazio javára. A bordó sárgáknál nem léphet pályára a kiállított Kjaer, amely mindenképpen nagy érvágás a csapat számára.

A Palermo a 6. 10 egységgel. A szigeten brillíroznak Miccoliék (3-0-0), idegenben viszont felettébb sebezhetőek eddig (0-1-2), Milánóban és Bergamóban kikaptak, a Lazionál viszont ikszeltek a rózsaszín-feketék. Devis Mangia együttese vendégségben még gólt sem rúgott... Azért ez nem túlságosan jó előjel a római kirándulás előtt...

De ugye tudjuk, hogy minden sorozat megszakad egyszer... Tehát szerintünk lesz gól vendégoldalon, ám ez a találat nem lesz elegendő... Az elmúlt esztendőkben ebben a felállásban többször is négy, vagy öt gól esett. Szerintünk ezúttal is jön a +2,5, és azt gondoljuk, a farkasok behúzzák a három pontot!

Pécs-Debrecen 2!

Hullámvölgybe került az újonc, és szerintünk ez kihasználja a bajnokjelölt. Nem botlik meg a Loki Baranyában, a piros-fehérek három ponttal gazdagodnak.

A mecsekaljai együttesre nem lehet panasz. Szenzációsan kezdtek a piros-feketék, zsinórban négy meccset nyertek, aztán mintha kissé megtorpantak volna Bajzáték. Jelenleg a 7. pozícióban állnak 19 ponttal. Odahaza még veretlenek (3-3-0). 5 forduló óta nem nyertek, legutóbb augusztus végén győztek a Lombard ellen. A múlt héten Diósgyőrbe volt hivatalos a Mészáros-legénység, és csúnya zakóval tért haza (4-0). A 18-23-as gólarány arról tanúskodik, hogy elől is és hátul is gólképes a társaság...

A Debrecen két évvel ezelőtti önmagét idézi: Kondás Elemér nagyon összerakta a hajdúságiakat. A piros-fehérek vezetik a bajnokságot, 12 meccsen 32 pontot termeltek, 10-2-0-ás soruk parádés; csak a Siófok és a Kaposvár csípett tőlük pontot, mindkét alkalommal vendégségben jártak Szakályék. A múlt héten az ősz rangadóját nyerte meg a Loki: az ETO sem bírt Kulcsárékkal (2-0). 28-8-as gólaránya is fantasztikus, látszik, hogy a védekezése nagyon rendben van a gárdának. A túráin mindössze egy gólt kapott, azt a Kaposvár szerezte.

Az elmúlt nyolc ütközetük közül hatban a Loki diadalmaskodott, kettő végződött döntetlennel. Most is bízunk a keleti alakulatban, a hazaiak gyengélkednek, és ezt kihasználja a vendég brigád! Húzzuk be a 2-est!

Andrew ma a dán második vonalban próbál szerencsét

Skive - Naestved, over 2.5 gól @ 1.67

Labdarúgás: Dán 2. osztály 2011/2012
Dátum: 2011-10-23 15:00 CET

A dán második vonalban vadászom ezúttal gólokra. A Naestved csapata látogat a Skive gárdájához a 11. fordulóban, s bizony kijelenthető, hogy alsóházi rangadóról van szó...

A Skive 10 meccs alatt 9 pontig jutott, ami valljuk be férfiasan: nem túl meggyőző produkció. 2-3-5 9:20 mérlege arra enged következtetni, hogy a védelem instabil lábakon áll, s bizony a csatársor sem a legolajozottabban működik. odahaza 1-1-3 mérleget hozott össze a társaság. Eddig mindhárom hazai vereségük nagyon sima volt: Hobro 1:6, Esbjerg 0:4 és Hjorring 1:3. Sikerült legutóbb megverniük a Roskilde csapatát szoros meccsen 2:1 arányban, a Viborg ellen pedig kisebb meglepetésre otthon tudtak tartani egy pontot a 0:0-s végeredménnyel. Idegenben 1-2-2 a soruk, amely nem sokkal jobb a hazai produkciónál, ennek köszönhető többek közt a jelenlegi 12. helyezése a csapatnak. Nincsenek nagy gólvágók az amúgy is rettentően fiatal gárdában, a cél tehát elsősorban a bennmaradás. Ez tavaly nagyon simán sikerült is, sőt: a 4. helyével a gárda közel állt a feljutást jelentő helyekhez is. Úgy fest, ez idén nem fog megismétlődni.

A vendég pedig a szintén alsóházi Naestved csapata. A vendégek jelenleg a 14. helyen tanyáznak, még a hazaiaknál is botrányosabb mérleget hoztak eddig össze. Egy győzelmük mellé két döntetlen és 7 vereség tartozik. Idegenben még csak pontot sem sikerült szerezniük, zsinórban 5 vereség követte egymást: Esbjerg 4:5, Vestsaelland 1:5, Hjorring 1:3, AB Koppenhága 0:3 és végül Roskilde 0:2. Tehát mindössze az utolsó meccsen nem kaptak legalább 3 találatot. Tavaly a csapat simán bennmaradt a második vonalban a 10. helyével, ez egyértelmű cél idén is, ám az eddig mutatottnál többre lesz ehhez szükség.

Fontos megemlíteni, hogy amíg a Skive egy győzelemmel hangolt erre az alsóházi derbire (odahaza 2:1 a Roskilde ellen), addig a Naestved csapata 0:3 arányban kikapott odahaza a Viborg csapatától. Egymás ellen általában góldús meccseket játszanak a srácok: az eddigi 10 közös meccs alatt 40 találat született, tehát átlagosan 4 gól esik egy meccsen. Tavaly ebben a felállásban 3:3-t játszott a két csapat. A Skive pályaválasztása mellett eddig csupán egyetlen alkalommal, még 2008-ban nem született legalább 3 találat. Most is úgy gondolom, hogy a két gárda egymásnak esik és termelik majd a gólokat. Elméletben a 3 gól simán jönni fog, de nem lepődnék meg azon sem, ha 5-6 gólos meccset produkálna a két kieső jelölt.

Tipp: over 2,5 gól.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.