Fejberúgással segítette a Siófok a ZTE-t

A Zalaegerszeg hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott az FGSZ Siófokkal az OTP Bank Liga 13. fordulójában.
 
 

Fejberúgással segítette a Siófok a ZTE-t

A Zalaegerszeg hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott az FGSZ Siófokkal az OTP Bank Liga 13. fordulójában.
 
 
 

Fejberúgással segítette a Siófok a ZTE-t

A Zalaegerszeg hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott az FGSZ Siófokkal az OTP Bank Liga 13. fordulójában.

A siófokiak kezdték jobban az összecsapást, Huszák Tamás baloldali beadását Tusori Richárd kilenc méterről a kapu fölé fejelte. Két perc múlva Haraszti Zsolt lőtt 16 méterről, középről, Vlaszák Géza kiütötte a labdát. A kilencedik percben Szabó János baloldali szabadrúgása után Haraszti mellel készítette le Fehér Zsolt elé a labdát, aki azonban hét méterről fölé lőtt.

A 28. percben Kocsárdi Gergely lőtt kapásból 25 méterről a jobb felső sarok mellé, két méterrel. A 41. percben egy jobb oldali vendégbeadás után Kecskés Tamás négy méterről fejelt a bal oldalhálóba. A 45. percben Haraszti ívelt jobbról Szabó János elé, aki tíz méterről Vlaszák mellett a jobb alsóba gurított (0-1).

Bátran kezdett a Siófok a hitehagyottan, önbizalom nélkül játszó ZTE ellen. A Balaton-partiak több helyzetet alakítottak ki, amelyből egyet értékesítettek. A Zalaegerszeg elképzelés nélkül, gyengén játszott.

A 46. percben Djordje Kamber kapott jó labdát, de 13 méterről a bal felső sarok mellé emelt a kimozgó Milinte Árpád mellett. Az 54. percben egy jobb oldali siófoki szöglet után Nyári átfejelte Vlaszák fölött a labdát, ám Kovács Gergő ki tudta azt fejelni a gólvonalról. Az 56. percben Szakály Dénes 13 méterről, kapásból a kapu mellé lőtt. A hatvanadik percben Sowunmi tízméteres lövését védte Vlaszák Géza. A 69. percben Balázs Zsolt ívelt a tizenhatoson belülre Tököli Attila elé, aki egy csel után hét méterről Milinte kezébe lőtt.

A 74. percben Kamber emelt Balázs Zsolthoz, aki hat méterről lőtt, de a labda megpattant egy védőn, így Milinte könnyedén fogta azt. A 78. percben egy eladott hazai labda után Lattenstein 23 méterről megpróbálta átemelni a kint álló Vlaszák Gézán a labdát, de az centikkel a jobb kapufa mellett ment el! A 85. percben Kamber tolta volna meg fejjel a labdát a tizenhatoson belül, ahol Fehér Zsolt próbálta őt szerelni, de véletlenül fejbe rúgta, a játékvezető pedig tizenegyest ítélt! Meye a bal felsőbe lőtte a labdát, Milinte érezte az oldalt, de hárítani nem tudott (1-1).

A 89. percben Kocsárdi passzolt Tökölihez, aki a tizenhatoson belül sarokkal passzolt az üresen érkező Máté elé, ő azonban tíz méterről Milintébe rúgta a labdát! A Siófok a rengeteg kihagyott helyzet miatt nem érdekelt győzelmet.

Szünet után továbbra is gyengélkedett a hazai csapat, a vendégek több lehetőséget hagytak kihasználatlanul. A hajrában a ZTE nagy erőket mozgósított, végül egy tizenegyesből sikerült pontot mentenie.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.