Játékvezető-küldés a 13. fordulóra

Elkészült az OTP Bank Liga 13. fordulójának bíróküldése.
 
 

Játékvezető-küldés a 13. fordulóra

Elkészült az OTP Bank Liga 13. fordulójának bíróküldése.
 
 
 

Játékvezető-küldés a 13. fordulóra

Elkészült az OTP Bank Liga 13. fordulójának bíróküldése.

Szabó Zsolt és Iványi Zoltán hetedszer

Tizenhárom forduló alatt hetedszer jelölik ki NB I-es mérkőzésre Szabó Zsoltot és Iványi Zoltánt. Bognár Tamás már a múlt héten elérte ezt a számot. Szabó Zsolté a forduló nyitómérkőzése, a Bp. Honvéd – Diósgyőri VTK találkozó. A Honvédnak már működött közre, a Videoton 1-0-s legyőzésénél, ám a Diósgyőrrel még nem futott össze az idei bajnokságban. Iványi Zoltán kapta a Kecskemét – Pápa mérkőzést, ő is csak a hazai csapattal találkozott eddig, méghozzá a pécsi, 2-2-re végződött találkozón.

Kassai és Németh hatodszor

Ketten vannak a 13. forduló játékvezetői közül, akik elmondhatják magukról: közel a fordulók felén vezethettek mérkőzést. Természetesen Kassai Viktorra bízták a Ferencváros – Újpest mérkőzést, mi abban bízunk, hogy nem a játékvezetőről fog szólni a meccs. A liláknak még nem fújt idén, de a zöldeknek igen. Kaposváron (2-2) és az Albert-stadionbeli, Videoton elleni 0-1 alkalmával.

Németh Ádám fújja a Zalaegerszeg – Siófok meccsen. Őt még nem látta egyik csapat sem idén.

Hárman ötödször

Vad II István az egyetlen játékvezető a 13. fordulóban, aki előtte héten is vezetett mérkőzést. Ezúttal a Pécs – Debrecen találkozót kapta meg. A pécsiek még nem találkoztak vele, de a DVSC igen, méghozzá Siófokon (0-0). Andó-Szabó Sándoré lesz a Győr – Videoton rangadó. Egyik csapatnak sem fújt még az OTP Bank Liga őszi szezonjában.

Takács Jánosé a Vasas – Paks mérkőzés. Az angyalföldiek szívesen emlékeznek rá, hiszen az ő vezetése mellett ütötték ki az Újpestet 3-0-ra. A paksiaknak kevésbé pozitív emlékei vannak, hiszen hazai pályán 1-1-re végeztek a Diósgyőrrel.

Berger József negyedszer

A szombathelyi mérkőzést, a Haladás – Kaposvár találkozót Berger József vezeti. A zöld-fehér derbin ismerik őt mindkét oldalon. A somogyiak az Újpest ellen végeztek 2-2-re, míg a vasiak a Pápát győzték le 2-1-re.

Egy kis statisztika

A legtöbb lapot Bognár Tamás osztotta ki: hét meccsen 36-ot, de átlagban Kassai Viktor vezet 6,4-es találkozónkénti figyelmeztetéssel (5 találkozón 32 sárga lap). Solymosi Péter a legfinomabb: 6 meccsen 18 sárgát osztott ki, ez átlagban hármat jelent.

Berger József eddigi három meccsén öt kiállítás volt (1,67 találkozónként), míg Berke Balázs, Böcskei Balázs, Radványi Ádám és Solymosi Péter még nem alkalmazta a piros lapot.

Takács János négy találkozón négy tizenegyest ítélt, azonban hárman: Vad II István, Solymosi Péter és Radványi Ádám nem mutatott még a mészpöttyre.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.