Ismét ötgólos meccset nyert a Paks

Az MVM Paksi FC remek második félidei játékával legyőzte a vendég Haladást az OTP Bank Liga 12. fordulójában.
 
 

Ismét ötgólos meccset nyert a Paks

Az MVM Paksi FC remek második félidei játékával legyőzte a vendég Haladást az OTP Bank Liga 12. fordulójában.
 
 
 

Ismét ötgólos meccset nyert a Paks

Az MVM Paksi FC remek második félidei játékával legyőzte a vendég Haladást az OTP Bank Liga 12. fordulójában.

A nyolcadik percben Bartha László jobb oldali beadását a hosszún álló Vayer Gábor kapásból, öt méterről a jobb sarok felé lőtte ballal. A 35. percben Böde Dániel tört be jobbról, majd a tizenhatos közepén érkező Hrepka Ádámhoz passzolt, aki tíz méterről a kimozduló Rózsa Dániel mellett a jobb alsóba pörgette a labdát (1-0)! Három perc múlva Vayer saját térfeléről indította Hrepkát, aki az ellenfél kapuja felé indult, de Guzmics az utolsó pillanatban szerelte a támadót.

Meglehetősen eseménytelen, alacsony színvonalú első félidőt láthattak a nézők. A kapuk alig forogtak veszélyben, a Paks gólja teljesen váratlanul született.

A 48. percben Kovács István indult meg a baloldalon, majd az alapvonalról élesen adta be a labdát a hosszún érkező, csereként beállt Goran Vujovicsnak, aki nyolc méterről a jobb kapufa közreműködésével szerezte meg a Haladás csapata egyenlítőgólját (1-1)! Az 53. percben Vayer baloldali beadását Böde vette le a kapunak háttal, majd lefordult a védőjéről, és ballal a kapu közepébe bombázott (2-1)! És ezzel még mindig nem volt vége a gólparádénak: az 55. percben Heffler jobb oldali szögletét Böde csúsztatta meg, így a labda a hosszún álló Sifter Tamás elé került, aki három méterről a jobb felsőbe lőtt (3-1)!

Az 58. percben Kenesei Krisztián a tizenhatos bal oldaláról tűzött kapura egy szabadrúgást, amit Csernyánszki Norbert bravúrral öklözött ki. A 68. percben Kenesei alapvonaltól elvégzett szabadrúgását Kovács István fejelte el a kapu előtt keresztbe, Csernyánszki a mezőnybe öklözött, ahol Nagy II Gábor állt, és négy ember közül kiemelkedve a kapu bal oldalába bólintott, mindössze egy méterről (3-2)!

A 77. percben Kiss jobb oldali beadása után Böde került a földre a kapu előterében, de a játékvezető nagyvonalúan továbbot intett. A 85. percben Horváth lerántotta Hrepkát, akit hordágyon kellett levinni a pályáról, de nem volt már cserelehetősége a Paksnak, amely így tíz emberrel folytatta a találkozót. A 92. percben Iszlai utolsó emberként lerántotta Bödért, de megúszta sárgalappal, Vayer 22 méteres szabadrúgása pedig a bal felső sarok fölé szállt.

A második félidőre nagyot fordult a világ, mindkét csapat nyíltan vállalta a támadófutballt, ebből pedig egy élvezetes, remek meccs kerekedett, amelyet a Paks megérdemelten nyert meg. Érdekesség, hogy legutóbb az első fordulóban, július 17-én nyertek a paksiak hazai környezetben.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.