Pénteki tutitár

Pénteki gólvadászat

A Werder Bremen-Borussia Dortmund mérkőzésen mindkét háló megzörren majd. A francia második vonalból pedig ezúttal Nantes-ba látogatunk el...
 
 

Pénteki tutitár

Pénteki gólvadászat

A Werder Bremen-Borussia Dortmund mérkőzésen mindkét háló megzörren majd. A francia második vonalból pedig ezúttal Nantes-ba látogatunk el...
 
 
 

Pénteki tutitár

Pénteki gólvadászat

A Werder Bremen-Borussia Dortmund mérkőzésen mindkét háló megzörren majd. A francia második vonalból pedig ezúttal Nantes-ba látogatunk el...

Werder Bremen-Borussia Dortmund Mindkét fél betalál: IGEN!

Rangadót rendeznek a Bundesligában: a 2. fogadja a 6. helyezettet! Szerintünk a végeredmény megjósolhatatlan, ám arra gondolunk, hogy mindkét háló megzördül egyszer...

A Weser-partiak tavalyi ámokfutása után az idén rendezték soraikat. Thomas Schaaf összekapta a zöld-fehéreket, akik most már régi önmagukat idézik. 8 fordulót követően 16 pontos a brigád, és a Weserstadion-ban még hibátlanok a fiúk (4-0-0)! A Kaiserslauternt, a Freiburgot, a Hamburgot és a Herthát győzték le, tehát összességében nem igazi nagyágyúket fektettek két vállra. Gólarányuk otthon 11-4, tehát egészen meggyőzőek Pizzaróék. A válogatott szünet előtt Hannoverbe volt hivatalos a fehér-zöld alakulat, és a 3-2-es vereség mellett elvesztették Arnautovicsot is, aki pirosat kapott a hajrában.

A Dortmund egyelőre nem szerepel címvédőhöz méltóan: a sárga-feketék mindössze a 6. helyen állnak, 13 pontjukból csak 4-et szereztek a túráin. Jurgen Klopp alakulata viszont a bajnokságban kezd magához térni: Mainzból házom ponttal távoztak a fiúk, majd felmosták a padlót az Augsburggal. A BL-ben egyelőre döcög a szekér: az Arsenal ponttal távozott a Signal Iduna Parkból, Marseille-ben pedig csúnya verésbe szaladtak bele Barriosék.

Akik nem mellékesen a Bundesligában sem brillíroznak, ha elhagyják Dortmundot. 1-1-2 a mérlegük, kikaptak Hannoverben és a Hoffenheim otthonában is, pontot csentek Leverkusenből, és nyertek Mainzban. A tavalyi csapathoz viszonyítva szembetűnő különbség, hogy a támadójátékuk lényegesen impotensebb, mint az előző kiírásban... Vendégségben 4 fellépésen mindössze háromszor voltak eredményesek a srácok! Azért ez kevés a bajnoktól...

Nos, kedves blogtársak, az az érzésünk, hogy ma este nem szenvedünk hiányt gólokból... A Dortmund kezd magához térni, a Bréma pedig a Weserstadionban erős. Ennek megfelelően szerintünk mindkét fél betalál legalább egyszer!

Nantes-Istres +2,5!

A francia második vonalba is ellátogatunk ma, méghozzá egy hangulatos gólvadászatra. Tudjuk-tudjuk, kedves blogtársak, hogy ebben a ligában viszonylag kevés találat esik, ám most mégis azt érezzük, hogy legalább háromszor megzörren a háló Nantes-ban!

A gall másodosztályban 10 fordulón jutottak túl a csapatok, és a mi hőseink egyaránt a középmezőnyben tanyáznak. A Nantes a 10. 13 ponttal, 2-1-1-es hazai mérleggel. A kanárik egészen jó passzban vannak, hiszen öt meccse nem találtak legyőzőre. Háromszor remiztek és kétszer győztek ebben a periódusban. A gólaránya 13-11, ez a mutató ebben az osztályban nem tűnik rossznak...

Az Istres a 11. a tabellán ugyancsak 13 egységgel, találati aránya 14-16, amely kifejezetten termékeny mutatónak számít. Vendégségben 2-0-3 a mérlege, a legutóbbi két túráján sikerült győznie. Egészen jó formát mutattak, ám a múlt héten egy véleményes bírói döntés következtében otthon kaptak ki a Le Manstól (1-2), ráadásul Barillont ki is állították a büntető előtt.

A két brigád ebben a felállásban az elmúlt két alkalommal egyaránt +2,5-ös meccset játszott: 5-0-ra és 2-1-re nyert a Nantes. Most is a hazaiak az esélyesek, ám mi valamiért a gólesőben bízunk! Húzzuk be a +2,5-ös opciót, és szurkoljunk a támadóknak, avagy a kapusoknak :)

Andrew barátunk pedig egy spanyol derbin vadássza a gólokat...

Villarreal B - Girona, over 2.5 gól @ 2.05

Labdarúgás: Spanyol Segunda Division 2011/2012
Dátum: 2011-10-14 21:00 CET

A spanyol második vonalban is folytatódnak a küzdelmek, ugyanis a hétvégén már a 8. fordulót gyűrik majd a gárdák. Két főszereplőnk pedig nem tartozik az élmezőnyhöz, amely a hazaiak esetén még érthető is (a Villarreal B csapata úgysem kerülhet fel az élvonalba...), ám a Girona igazán csipkedhetné magát!

Nos, a hazaiak 7 meccs alatt 10 pontig jutottak: 2 győzelem mellett 4 alkalommal remiztek, egyszer pedig vereséget szenvedtek. Emellett 14:12 gólarányt produkáltak a srácok. A legutóbbi 5 meccsen veretlen maradt a gárda, igaz: mindössze egyetlen alkalommal szerezték meg a 3 pontot, 4 alkalommal pedig remizni kényszerültek. Egyetlen vereségüket odahaza szenvedték el a Sabadell gárdája ellen egy gólzáporos mérkőzésen (3:4). A Villarrealnál 3 gólvágó csatár is van, akik közösen már 12 gólt termeltek: Airam (3 gól), Fofo (3 gól) és Joselu (6 gól).

A vendég pedig a Girona együttese, akik mindössze 6 pontig jutottak a 7 meccsük alatt. 1-3-3 mérlegük nem a legfényesebb, de ők is szeretik a gólos meccseket, hiszen 10:13 gólarányuk erre enged következtetni. Legutóbbi két meccsén nyeretlen maradt a társaság, ugyanis a Xerez otthonában alul maradtak 2:1 arányban, valamint a Huesca is pontot rabolt tőlük az 1:1-es döntetlennel. Idegenben képtelen nyerni a csapat, a Xerez ellen elszenvedett vereség mellett a Numancia otthonában kikaptak 0:1 arányban, valamint ikszeltek az Almeria otthonában (2:2). Raúl Agné csapatában nincs kimondott gólgyáros, legeredményesebb játékosuk a 3 gólig jutott Coro.

Végül akkor tekintsük át a két gárda egymás elleni ütközeteit. Legutóbb ebben a felállásban a Girona nyerni tudott 1:0 arányban, míg fordított pályaválasztás mellett 3:2-re a Villarreal csapata nyert. 6 közös meccsükön eddig 14 találat esett, mindkét fél 7-7 alkalommal talált a kapuba. Nos, úgy gondolom ma nincs miért kímélni egymást a két félnek, a szurkolók nem fognak unatkozni. A hazai siker mellett legalább 3 találatot várok a 90 perc alatt!

Tipp: over 2,5 gól.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.