Szabados György lett a Mezőkövesd edzője

Eddig a Vác edzője volt, de mostantól a matyóvárosiak együttesét irányítja.
 
 

Szabados György lett a Mezőkövesd edzője

Eddig a Vác edzője volt, de mostantól a matyóvárosiak együttesét irányítja.
 
 
 

Szabados György lett a Mezőkövesd edzője

Eddig a Vác edzője volt, de mostantól a matyóvárosiak együttesét irányítja.

Szabados György lett az NB II Keleti-csoportjában szereplő Mezőkövesd-Zsóry vezetőedzője. A szakember eddig az ugyancsak másodosztályú Dunakanyar-Vác csapatánál töltött be hasonló funkciót – írja a Borsod Online.

– Megállapodásunkat egyelőre szóban kötöttük, a szerződés aláírására később kerül sor – mondta Bocsi Anna, a Mezőkövesd ügyvezető igazgatója. – A klub és a mester közötti kontaktus 2012. június 30-ig szól majd, aztán az esetleges folytatásra később visszatérünk.

A sportvezető elmondta: a néhány nappal ezelőtt lemondó Huszák Gézát váltó Szabados György békében vált el a váciaktól, akiknek köszönik, hogy kiadták a trénert.

– Az új vezetőedzőt szombaton 14 órakor mutatjuk be a csapat tagjainak, majd a 15 órakor kezdődő foglalkozást ő vezeti – folytatta Bocsi Anna. – A vasárnap délutáni meccsen leül a kispadra, és már ő irányítja az együttest a REAC ellen.

Szabados Györgyöt az előző szezonban az év edzőjévé választották az NB II Keleti-csoportjában, de a jelenlegi idényt meglehetősen gyengén kezdte a Váccal.

– Valóban szombaton veszem át új csapatomat, a kártyákba így még nem látok bele – mondta a tréner. – Hirtelen jött ez a váltás, bár már érett, hiszen több funkcióban tizenkét esztendőt húztam le Vácott és a nyáron több helyről is megkerestek. Miért távoztam? Semmiképpen sem azért, mert nem éreztem náluk jól magam, tudom, hogy éltek-haltak értem. Maradjunk annyiban, hogy gyötrelmes volt a háttér, ezért jöttem el tőlük. Természetesen abban bízom, hogy sikeres leszek a mezőkövesdieknél, máskülönben aligha mondtam volna igent a megkeresésükre.

Érdekesség, hogy a Vác a legutóbbi fordulóban éppen a Mezőkövesddel játszott 1-1-es döntetlent.

Tömeges megbetegedés Vácon!

Szombaton rendezték volna az Orosháza – Dunakanyar-Vác meccset, amelyet azonban elhalasztottak! A döntés hátterében az áll, hogy a váci csapatból a két sérült és a két eltiltott játékos mellett tömegesen (szám szerint tizenhárman) vírusos betegséggel bajlódnak, emiatt a klub kérvényezte a mérkőzés elhalasztását egy későbbi időpontra. Bár az orosháziak nem mentek bele a halasztásba, a szövetség méltányolta a kérést és elhalasztotta a találkozót. A mérkőzés új időpontját az MLSZ versenybizottsága fogja kitűzni.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.