Beenhakker távozhat Újpestről!

Elképzelhető, hogy Leo Beenhakker nem tér vissza Újpestre.
 
 

Beenhakker távozhat Újpestről!

Elképzelhető, hogy Leo Beenhakker nem tér vissza Újpestre.
 
 
 

Beenhakker távozhat Újpestről!

Elképzelhető, hogy Leo Beenhakker nem tér vissza Újpestre.

A Voetbal International című holland labdarúgó szaklap beszámolója szerint amennyiben a jelenlegi tulajdonos eladja a klubot, akkor a holland szakember szinte biztosan távozik – írja a magyar sportnapilap.

Beenhakker elmondta, azért fogadta el az Újpest ajánlatát, mert baráti kapcsolatot ápol Tolnai Sándorral, de ha a vezető távozik, akkor az egy más helyzetet teremt.

– Tolnait már évek óta ismerem, ezért állapodtam meg vele, hogy átveszem a klub sportigazgatói posztját. A barátságunk és az befolyásolt a döntésben, hogy még dolgozni akartam. Most, hogy el akarja adni a klubot, ez egy teljesen más helyzetet teremtett – mondta Beenhakker a Voetbal Internationalnak.

– Ha eladják a klubot, és az új tulajdonos megkér a folytatásra, akkor tárgyalóasztalhoz ülhetünk, de ha erre nem kerül sor, akkor szabadon távozhatok – tette hozzá a szakember.

A holland múlt csütörtökön családi okok miatt hazautazott Hollandiába, és azóta a klub leadta a szakember bérelt autóját. Beenhakker azonban cáfolta, hogy nem térne vissza Magyarországra.

– Személyes ügyek miatt kellett hazatérnem, de fel sem vetődött, hogy ne térnék vissza Magyarországra – nyilatkozta Leo Beenhakker. – Tudom, hogy időközben leadták az autómat, ám csak arról van szó, hogy másikra cserélik. További kérdésre nem kívánok válaszolni.

Az Újpest FC jelenlegi tulajdonosa, a City Budapest Zrt. tárgyalásokat folytat a klub eladásáról, sajtóhírek szerint a Wallis Zrt-vel.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.