Szabadságra mennek az FTC-játékosok

Elmarad a Ferencváros – Tatran Presov edzőmérkőzés.
 
 

Szabadságra mennek az FTC-játékosok

Elmarad a Ferencváros – Tatran Presov edzőmérkőzés.
 
 
 

Szabadságra mennek az FTC-játékosok

Elmarad a Ferencváros – Tatran Presov edzőmérkőzés.

A Tatran Presov elleni, szombatra meghirdetett edzőmérkőzés Détári Lajos szakmai igazgató kérésére marad el.

– Több sérült játékosunk van a keretben, valamint a külföldi játékosokat hazaengedtem a hétvégére – mondta Détári a klub honlapján. – Az NB II-es csapatunk pedig fontos bajnoki mérkőzés elé néz vasárnap, ahová négy-öt játékos is besegít majd az első keretből. Így nincs annyi hadra fogható labdarúgó, akik érdemben le tudnák játszani a szombati edzőmérkőzést. A Ligakupa-meccs után három teljes nap pihenőt kapott a csapat, mialatt mi, a vezetőséggel kialakítjuk részükre a következő hét programját.

Détári elárulta: komoly beszélgetésekre is sor kerül, hiszen elérkeztek ahhoz a pillanathoz, hogy komolyan át kell értékelniük az elmúlt időszakot, és körvonalazni a jövőbeli terveket, hogy melyik játékos az, aki a lehető legtöbbet tesz vagy tehet azért, hogy a Ferencváros elmozduljon a kieső helyről.

– Ezt kötelessége a csapat minden tagjának átéreznie – folytatta szakmai igazgató. – A Ligakupa-mérkőzéssel kapcsolatban azt vártam volna, hogy többen bizonyítsák, helyük van a kezdő csapatban, de sajnos a meccsen látottak alapján bebizonyosodott, hogy nagyon sokan még fizikai és taktikai lemaradásokkal küzdenek, amelyből csak egy kiút van: dolgozni, dolgozni, dolgozni...

A Ferencváros hazai pályán 2-0-ra kikapott a Kaposvári Rákóczi ellen a Ligakupa harmadik fordulójában, a bajnokságban pedig az elmúlt három meccsén nem szerzett gólt.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.