„Fejben össze kell rakni a csapatot!”

Négy meccs alatt hat gólt lőtt Fekete Ádám.
 
 

„Fejben össze kell rakni a csapatot!”

Négy meccs alatt hat gólt lőtt Fekete Ádám.
 
 
 

„Fejben össze kell rakni a csapatot!”

Négy meccs alatt hat gólt lőtt Fekete Ádám.

Fekete Ádámon biztosan nem múlik a Szigetszentmiklósi TK-Erima sikere! A 23 éves nyíregyházi csatár három bajnoki meccsen öt gólt lőtt, a Magyar Kupában pedig a Honvéd kapujába is betalált. Együttese el is búcsúztatta a kispestieket, az NB II Nyugati-csoportjában azonban nem igazán megy az együttesnek, hiszen hat mérkőzés alatt csak egyszer nyert. Fekete legutóbb a Budaörs ellen mesterhármast ért el, az SZTK vezetett is 3-0-ra, de a vége döntetlen lett. A remek formában lévő gólvágó a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta: örülhetnek, hogy megúszták három kapott góllal...

– Mesterhármas, de háromgólos előnyről végül csak döntetlen... Milyen volt a Budaörs elleni találkozó?

– Visszaemlékezve, eléggé felemás volt ez a meccs. Jól kezdtünk, az első félidőben minden előjött, amit gyakoroltunk. Az én mesterhármasomon kívül is rúghattunk volna egy-két gólt. A második felvonásban pedig sajnos az történt, ami a nagykönyvben meg van írva, ha egy csapat három-nullára vezet, és nem figyel. Az egész csapat megnyugodott, így örülhetünk, hogy végül csak három gólt kaptunk...

– Három bajnoki meccsen öt gólt lőtt, illetve betalált a Honvéd hálójában is, Magyar Kupa-meccsen. Pazar formában van!

– Lekopogom, jól megy a góllövés. Varga Zoltán és Fekete László személyében olyan csapattársakra találtam, akik mellett a befejező csatár szerepét tölthetem be. Persze, ott kell lenni a kapunál, de olyan labdákat adnak, amit csak be kell lőni. Szeretném így folytatni, de ehhez ők is kellenek, meg a csapat is. Ha a csapatjáték jó, akkor nekem is csak jó lehet elöl.

– A Honvédot elbúcsúztatták a Magyar Kupából, gondolom, a következő ellenféltől, az Újpesttől sem rettennek meg.

– Csalóka, hogy az Újpest nem szerepel úgy, ahogy az előző szezonban, illetve ahogy kellene. Ennek ellenére a fiatalok nagyon jó társaságot alkotnak, a többségük ott nevelkedett. Nagyon nehéz meccsre számítok, szeretném azt az élményt átélni újra, hogy továbbjutunk a kupában! Ki-ki mérkőzés lesz, egyenlők az esélyek, de a sikerünkhöz szerencse is kell. Ha a neveket nézzük, ők az esélyesek, de ha a Honvédot sikerült legyőznünk, miért ne állhatnánk az Újpesthez is úgy, hogy nyerünk!

– Ami a bajnokságot illeti, eddig hat meccsük volt, de csak egyszer nyertek. Mi lehet az oka?

– Rosszul kezdtünk, illetve mégsem... Két vereségünk és három döntetlenünk van. A góllövés megy, a védekezés, ami az előző idényben ment, most nem annyira működik. Biztos vagyok benne, hogy ez javulni fog, és akkor jönnek a győzelmek is. Győrben, Veszprémben, és a Budaörs ellen is végig a miénk volt a meccs, a vége mégis iksz lett. Ha ugyanazt folytatjuk, amit a meccs elején elkezdünk, tehát ha figyelünk a végjátékban is, ami eddig nem ment, akkor sikeresek leszünk. Fejben össze kell rakni a csapatot.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.