Keddi tutitár

Angol "mélységek"...

Egy Ligakupa-meccs és a Conference ligás összecsapás szerepel a mai menüben...
 
 

Keddi tutitár

Angol "mélységek"...

Egy Ligakupa-meccs és a Conference ligás összecsapás szerepel a mai menüben...
 
 
 

Keddi tutitár

Angol "mélységek"...

Egy Ligakupa-meccs és a Conference ligás összecsapás szerepel a mai menüben...

Leyton Orient-Bristol Rovers +2,5!

A Ligakupa második fordulójában csal össze a két brigád, és mi azt gondoljuk, hogy nem állnak meg a csapatok három gólig!

Egy harmadik ligás együttes lát vendégül egy negyedik vonalban szereplő gárdát. A hazaiak botrányosan teljesítenek a bajnokságban: eddig öt meccset játszottak, és ezeken még egyetlen pontot sem szereztek... 2-12-es gólarányuk méltán tükrözi eddigi produktumokat. A Ligakupában a Southend ellen léptek tovább a fiúk, igaz, csak büntetőrúgásokat követően.

A Bristol Rovers a League II-ban küzd, jelenleg a középmezőny tagja, a 10. helyen áll 5 fordulót követően 8 egységgel (2-2-1). A társaság két gól nélküli döntetlenből érkezik a Ligakupa mérkőzésre. Az első körben a Watfordot búcsúztatták egy hangulatos 11-es párbajt követően.

Adva vagyon egy tragikus passzban lévő együttes és egy totálisan kiszámíthatatlan brigád. Itt aztán nem egyszerű a kimenetelt megtippelni, ráadásul Ligakupáról van szó, amely extra rizikót jelent. Viszont kicsit kutakodtunk a közös múltjukban, és mit találtunk? Azt, hogy ezek a gárdák nem bírnak magukkal, ha összehozza őket a jó szerencse. Az elmúlt 10 meccsükből kilencszer jött a +2,5-ös opció! Miért ne jönne ma is? Jön, punk-tum!

Hayes & Yeading United - Luton Town 2!

Viszonylag ritkán kolbászolunk az angol 5. vonalban, ám ezúttal nem bírtunk ellenállni a kísértésnek... Mert szinte totálisan biztosak vagyunk abban, hogy a nagy múltú Luton három ponttal tér haza túrájáról!

Tavaly a hazai brigád a 16. zárta a szezont, és úgy tűnik, az idén sem célozhatnak meg komolyabb célokat a fiúk. Most a 18. pozícióban állnak, 5 fellépésükön 4 egységet termeltek. Otthon egy siker és egy iksz a mérleg, a túrák viszont eddig kivétel nélkül kudarcba fulladtak. Az első fordulóban aratták egyetlen győzelmüket, azóta viszont nem megy a gárdának...

A Luton egy éve a 3. helyen végzett, de az osztályozón elbukott, így maradt a Conference ligában. Most 4 játéknapot követően a 6. pozícióban áll, 8 pontja és 10-4-es gólaránya van. Eddig egyszer túrázott, akkor ponttal tért haza. Még veretlen a társaság (2-2-0). A patinás klub célja nem is lehet más, mint a feljutás a League II-ba, és ehhez bizony az ilyen meccseket be kell húzni, akár idegenben is.

És a Hayes ellen eddig mindig sikerrel vette fel a harcot a Luton vendégségben! Két ütközet, két győzelem! Nos, kedves blogtársak, szerintünk a vendégek ezúttal is behúzzák majd a három pontot, és fellépnek a dobogóra! Tippünk: 2-es!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.