Szombati tutitár

Félelmetes otthonok...

A Hamburg és a DVTK esélyeire hívjuk fel a figyelmet.
 
 

Szombati tutitár

Félelmetes otthonok...

A Hamburg és a DVTK esélyeire hívjuk fel a figyelmet.
 
 
 

Szombati tutitár

Félelmetes otthonok...

A Hamburg és a DVTK esélyeire hívjuk fel a figyelmet.

Diósgyőr-Siófok 1!

Megtörik az átok, és végre legyőzik élvonalbeli meccsen a borsodiak a Siófokot!

Középcsapatok csapnak össze Diósgyőrben, ahol is a Balaton-parti gárda vizitál. A piros-fehérek remekül kezdték a szezont, majd jött két vereség (Vidi, Kecskemét), aztán ismét rendezték a soraikat Lippaiék: elverték a Pápát, majd pontot hoztak Újpestről. Ottohon a ZTE és a Lombard kapituált ellene, a Kecskemét viszont három egységgel távozott Miskolcról. Most 8 egységnél járnak.

A 6. forduló góljai. A DVTK ekkor a Pápát verte hazai közönség előtt

A Siófok is 8 pontos, idegenben eddig kétszer szerepeltek, és egyszer ikszeltek (Pakson). Jó formában vannak, hiszen három meccs óta nem találtak legyőzőre. Legutóbb a Kaposvárt fektették két vállra a sárga-kékek.

Az elmúlt években négyszer találkoztak a felek, és mindannyiszor a Siófok győzött. Most azonban megszakad a sorozat, mert a hazaiak nagyobb játékerőt képviselnek, no és a borsodi közönség félelmetes hangulatot garantál kedvenceiknek. Tippünk tehát kökemény hazai!

Hamburg-Köln 1!

Csapnivalóan szereplő csapatok csatája lesz szerdán este Észak-Németországban: Hamburgba a Köln látogat, és szerintünk bizony üres kézzel battyoghat haza a vendéggárda...

Három forduló után összesen két pontja van a két gárdának, igaz, ez igazságos elosztásban. A hazaiak két idegenbeli túrájukat csúnyán bebukták, bár azért a Dortmund és a Bayern vendégeként nem sok csapatnak terem majd babér. Talán az igazán fájó eredmény az Imtech Arenában a Hertha elleni 2-2 volt. A fehér-piros-kékek nagyon fogadkoznak, hogy megszerzik idei első győzelmüket, és végre megkezdhetik a felzárkózást a középmezőnyhöz.

Kölnben sem sokkal jobb a hangulat, a kecskések is egy pontig jutottak eddig: a múlt héten Kaiserslautern ellenében ikszeltek otthon. Előtte hazai környezetben a Wolfsburg, majd a Schalke mészárolta le a pirosakat.

Az elmúlt években rendre a Hamburg jött ki győztesen ebből a párharcból. És még valami: a gólokkal sem fukarkodtak a felek... Tavaly például 6-2 lett a végeredmény. Azt nem merjük megjósolni, hogy a +7,5-ös opciót húzzák be a kedves blogtársak, ám a hazai siker mellé a +2,5 igencsak dukál!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.