Pénteki tutitár

Barangolás a második vonalakban...

A Zwolle és a Bastia jól kezdte a szezont...
 
 

Pénteki tutitár

Barangolás a második vonalakban...

A Zwolle és a Bastia jól kezdte a szezont...
 
 
 

Pénteki tutitár

Barangolás a második vonalakban...

A Zwolle és a Bastia jól kezdte a szezont...

Zwolle-Sparta Rotterdam +2,5! 1!

A holland második vonalból pécéztünk ki egy összecsapást, amelyen szerintünk lesz legalább három gól, és emellett várhatóan a hazaiak otthon tartják a három pontot.

Három fordulón jutottak túl a csapatok a holland második ligában, és a Zwolle bizony rendesen bekezdett. A gárda két siker mellett egy ikszet könyvelhet el, saját közönsége előtt egy győzelmet aratott, gólaránya 8-3, így jelenleg a dobogó középső fokán foglal helyet. Tavaly a 2. helyen zárt, 10-5-2-es kiváló hazai sorral, ám az osztályozón elbukott a brigád, így újra a második vonalban kénytelen szerepelni.

A Sparta tavaly csalódást keltően szerepelt, mindössze a 9. helyen zárt. Idegenben különösen gyengén muzsikált a piros-fehér-fekete alakulat. Viszont a gólokkal nem spórolt a csapat: 71-65-ös találati aránnyal tudták le a 33 fordulót, ami azért nem semmi! Idén eddig 1-1-1 a mérlegük, az első fordulóban nyertek otthon, aztán idegenben kikaptak, majd legutóbb ismét saját pályájukon ikszeltek.

Ami az egymás elleni mérlegüket illeti: tavaly oda-vissza verte a Zwolle a Spartát, a legutóbbi négy találkájukon pedig mindig esett legalább három gól!

Nos, kedves sporttársak, szerintünk megint lesz gólváltás, eljutnak három találatig, és végül meggyőződésünk, hogy otthon maradnak a pontok!

Bastia-Clermont Foot 1(x)!

Rangadót rendeznek a francia másodosztályban: a 3. Bastia a 4. Clermont Footot látja vendégül. Szerintünk a hazaiak nem maradnak pont nélkül, sőt, jő eséllyel nyernek ma este!

Érdekes találkozóra van kilátás, hiszen mindkét együttes remekel: a Bastia otthon, a Clermont Foot pedig idegenben száz százalékos. Nem mehet ez így tovább! :) A harmadik vonalból feljutott Bastia három sikerrel nyitott, ám legutóbb megbotlott a brigád, és a Le Havre stadionjában 2-0-ra kikapott.

A Clermont Foot tavaly a középmezőny első felében végzett, otthon nagyon masszív volt a gárda, idegenben viszont felettébb sebezhető (3-8-8). Az idén eddig mindkét idegenbeli meccsét 2-1-re húzta be, legutóbbi két ütközetében pedig hibátlan maradt.

Ami az egymás elleni mérlegüket illeti: totálisan kiegyenlített az eredménysoruk, annyi azért szembetűnő, hogy a pályaválasztó általában behúzta a meccset.

A két, totálisan egyforma mutatóval és gólaránnyal rendelkező együttes találkozóján a hazai pálya előnye dönthet. és még van egy olyan érzésünk is, hogy egy másik szelvényen a +1,5 is adható...

És néhány megérzés a végére: A Hertha-Stuttgart meccsen betalálhat mindkét fél; az ETO-ZTE összecsapáson érdemes lehet az x2-es opciót megtenni; a LASK hendivel diadalmaskodhat; az Ajax-Vitesse találkozón pedig alaptipp a +2,5, és persze adható a hazai siker is!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.