Hétfői tutitár

Gólok az Old Traffordon

A Premier League második fordulójában a Sarkantyúsok látogatnak Manchesterbe.
 
 

Hétfői tutitár

Gólok az Old Traffordon

A Premier League második fordulójában a Sarkantyúsok látogatnak Manchesterbe.
 
 
 

Hétfői tutitár

Gólok az Old Traffordon

A Premier League második fordulójában a Sarkantyúsok látogatnak Manchesterbe.

Hammarby-Qviding 1!

Alsóházi meccset rendeznek a svéd második vonalban hétfő este: a Hammarby a Qvidinget látja vendégül, és meggyőződésünk, hogy a látogatókpontjainak száma nem gyarapszik úgy este kilenc órára...

A Superettanból immár húsz forduló eltelt, és a 11. Hammarby még nem érezheti biztonságban magát. A 27 pontos együttes ugyanis mindössze két egység fórban van a már osztályozós pozícióban tanyázó Bragével szemben. A hazaiak a Söderstadionban még egészen jól teljesítenek: 6-1-3-as soruk nem nevezhető gyengének, igaz, legutóbb július elején örvendeztették meg szurkolóikat otthonukban. A formájukat tehát leginkább a pocsék jelzővel tudnánk jellemezni, hiszen az elmúlt öt fellépésükön három ikszre futotta erejükből a két zakó mellett. És érdekesség, hogy a döntetleneken nem esett gól, ráadásul az említett öt csörte alatt mindössze egyszer volt eredményes az alakulat.

A Hammarby izgulhat, a Qvidingnek viszont már nem kell, ugyanis minden bizonnyal visszazuhannak a srácok oda, ahonnan jöttek: a 3. vonal déli divíziójába. Az újonc csapnivalóan teljesít, az utolsó helyen áll, 20 meccsen pedig 10 egységig jutott. 10 forduló alatt 17 pontos hátrányt kellene ledolgoznia a biztos bennmaradáshoz, ám erre, valljuk be, semmi esély sincs. Idegenben 1-3-6 a mérlegük (az Assyriska pályáján nyertek még június végén), és a gólarányuk sem valami szívderítő (4-20). Ellenben a formájuk tragikus ( :) ), a legutóbbi 6 találkozójukon egy pontot azért csak szereztek...

Mi lesz teház ezen a meccsen? A két borzalmas passzban lévő alakulat közül szerintünk mindenképpen a még motivált Hammarby kerül ki győztesen. Sikerük mellett szólhat még a hazai pálya előnye is. Tippünk ezért egy izmos 1-es!

Manchester United-Tottenham Hotspur Mindkét fél betalál: Igen!

Rangadót rendeznek a Premier League 2. fordulójában: az Old Traffordon a Sarkantyúsok vizitálnak, és szerintünk nem lesz hiány gólokból!

A vörösök már játszottak egy meccset a bajnokságban, ezen nem is hibáztak: a WBA otthonában arattak 2-1-es győzelmet. Az igazsághoz azonban hozzátartozik, hogy nem kis szerencse kellett Sir Alex Ferguson alakulatának a sikerhez, ugyanis a birminghamiek rendesen megizzasztották Rooney-ékat. A United azonban Phürroszi-sikert aratott, ugyanis mindkét belső véldője kidőlt a sorból: Vidic hat hétig nem állhat a menedzser rendelkezésére, Rio Ferdinándra pedig várhatóan egy hónapos pihenő vár. Ha ehhez hozzávesszük, hogy Rafael és Evra is sérült, akkor már tényleg egy komplett védelről kell lemondani a skót szakembernek. A középpályáról még Fletcher hiányzik, elől pedig a mexikói tini, Hernandez nem bevethető.

A Tottenham is túljutott már egy tétmeccsen; igaz, a bajnokságban még nem léptek pályára a londoniak, mivel az Everton elleni mérkőzésük elmaradt a fővárosi zavargások miatt. Az Európa Ligában azonban már bemutatkozott Herry Redknapp brigádja: a Hearts otthonában egy ötöst gurítottak van der Vaarték. A gárdánál nem volt nagy mozgás a nyáron: az örökös sérült Woodgate igazolt el, a rutinos kapus, Friedel jött a csapathoz. Az együttes kiváló támadókkal rendelkezik, a skótok ellen például Defoe, van der Vaart, Bale, Lennon majd Pavlyucsenko rohamozta a bordók kapuját; ennek meg is lett az eredménye.

Az elmúlt években a Tottenham nem bírt a vörösökkel: FA-kupa, Ligakupa, bajnoki, mind-mind manchesteriu sikerrel, vagy nagy ritkán döntetlennel végződött. Azonban a sarkantyúsok általában betaláltak az Old Traffordon... Mi lesz akkor ma este? Igen, futball meccs, az már biztos ( :) ), ám szerintünk a sebezhető hazai védelem ellen lesz esélye Kranjcaréknak, és azért Rooneyékat sem kell félteni... Tehát abban majdnem biztosak vagyunk, hogy mindkét fél betalál! Hajrá gólok!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.