Robog az Arrabona Expressz

A Győri ETO FC 2-1-re nyert az MVM Paksi FC otthonában az OTP Bank Liga hatodik fordulójában.
 
 

Robog az Arrabona Expressz

A Győri ETO FC 2-1-re nyert az MVM Paksi FC otthonában az OTP Bank Liga hatodik fordulójában.
 
 
 

Robog az Arrabona Expressz

A Győri ETO FC 2-1-re nyert az MVM Paksi FC otthonában az OTP Bank Liga hatodik fordulójában.

A harmadik percben a brazil Ji-Paraná 38 méterről lövésre szánta el magát, nagy erejű, léc alá tartó próbálkozását Csernyánszki Norbert tolta szögletre. A 15. percben a paksiaknak is volt egy nagy helyzetük: Kiss Tamás indította a baloldalon Bálót, aki az alapvonaltól 14 méterre a hosszú felső sarok irányába emelt, a labda azonban a lécről a játéktéren túlra pattant! Öt perc elteltével Kiss Tamás ezúttal Bödét hozta játékba a jobb oldalról, aki 12 méterről, jobbal kapura lőtt, a labda egy védőn megpattanva centikkel a bal felső sarok mellett hagyta el a pályát.

A 31. percben Vayer jobb oldali szöglete után a labda a lécen csattant. A kihagyott helyzetek ezúttal is megbosszulták magukat: a negyvenedik percben Dinjar játszott a jobb oldalon futó Koltaihoz, aki középre adott, az ott érkező Völgyi pedig 14 méterről, középről ballal a bal felső sarokba lőtt (0-1).

„A vadász ül hosszú, néma lesben, vár sebes nyilára jó vadat” (Vörösmarty: Szép Ilonka)
Ez a klasszikus idézet tökéletesen illett a győriekre, akik türelmesen kivárták, míg a hazaiak minden helyzetüket kihagyják, aztán lecsaptak, és előnnyel mehettek a pihenőre.

A 48. percben Hrepka letette a labdát Heffler Norbertnek, aki közelről Stevanovic kapusba lőtt. Az 52. percben Dinjar középre lőtt labdáját Fiola menteni akarta, de öngólt vétett, a játékvezető azonban les miatt nem adta meg a találatot! A 72. percben Heffler Norbert baloldali beadását Kiss hat méterről fejelte a bal felső sarok irányába, de Sztevanovics védett. Sifter a 78. és a 82. percben is veszélyesen fejelt, de gól egyikből sem lett. A 83. percben Koltai csavart kapura balról, de Csernyánszki bravúrral szögletre mentett.

Pörögtek az események ezerrel, a 84. percben Dinjar szöglete után Pilibaitis hétméteres fejeséhez csak hozzáérni tudott Csernyánszki, védeni nem, így a labda a kapu jobb oldalában kötött ki (0-2). A kilencvenedik percben Heffler Tibor indította egy hosszú passzal Montvait, aki először Stevanovicba lőtte a labdát, majd a kipattanót hét méterről a kapuba passzolta (1-2).

A Győr eddig még nem tudott nyerni Pakson, ez a sorozat most megszakadt, a kisalföldiek remek szériája viszont tovább tart, hiszen a Debrecenhez hasonlóan még mindig tökéletes mérleggel menetelnek.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.